انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن: ۸۸ دستگاه ناوگان ریلی به ارزش ۱۴۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسید

خانه » اخبار سایت » با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن: ۸۸ دستگاه ناوگان ریلی به ارزش ۱۴۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسید

با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، در مرحله دوم امسال ۸۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی دیگر به ارزش ۱۴۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار دوماهنامه ندای حمل و نقل ریلی، این ۸۸ دستگاه ناوگان ریلی شامل واگن های مسافری ، باری و لکوموتیو با سرمایه گذاری ۸ شرکت حمل و نقل ریلی در ۷ شرکت داخلی تولید و یا به صورت کامل بازسازی شده است.

به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری ایران با برنامه ریزی شرکت راه آهن، تولید این تعداد ناوگان ریلی در سال جهش تولید در شرکت های داخلی، در اردیبشهت ماه سال جاری درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۳۴ درصد رشد نشان می دهد.
شایان ذکر است که در فروردین ماه سال جاری نیز در مرحله نخست ۵۶ دستگاه انواع ناوگان ریلی به ارزش ۱۲۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری، در خطوط ریلی کشور به بهره برداری رسید.
در فروردین و اردیبهشت ماه امسال ۱۴۴ دستگاه انواع ناوگان ریلی در شبکه به ارزش ۲۶۹ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است که در مقایسه با دو ماهه نخست سال گذشته، ۱۳۸ درصد افزایش نشان می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

راه‌آهن ازبکستان؛ عبور از محصوربودن و درس‌هایی برای صنعت حمل‌ونقل ریلی ایران

علیرضا عجمیان این یادداشت در ادامه مجموعه «بررسی تجربه جهانی راه‌آهن‌ها» تهیه شده است؛ مجموعه‌ای که هدف اصلی آن، مقایسه Read more

راه‌آهن پاکستان؛ ظرفیت‌های مغفول و درس‌هایی برای صنعت حمل‌ونقل ریلی ایران

علیرضا عجمیان مجموعه یادداشت‌های «بررسی تجربه جهانی راه‌آهن» با هدف شناخت مسیر طی‌شده در کشورهای مختلف و مقایسه آن با Read more

نشست تخصصی حمل‌ونقل ریلی بین‌المللی مسیر چین برگزار شد

دبیر انجمن شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی با اشاره به افزایش قابل‌توجه تقاضا برای حمل بار در مسیر چین–ایران گفت: در شرایط Read more