انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

نخستین لکوموتیو ساخت داخل روی ریل کشور

خانه » اخبار سایت » نخستین لکوموتیو ساخت داخل روی ریل کشور

به گزارش خبرنگار دوماهنامه ندای حمل و نقل ریلی محمدرضا مختاری امروز در مراسم ورود ۷۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل به شبکه راه‌آهن و افتتاح لکوموتیو داخلی پارس ۳۳ توسط واگن‌پارس که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد خبر از ۵۰ دستگاه انواع واگن باری ۶‌ محوره و ۲ محوره و ۴ محوره لبه بلند و یک دستگاه لکوموتیو تولید داخل پس از یک سال و نیم تلاش بی وقفه مسئولین راه‌آهن، شرکت البرز نیرو و واگن پارس داد.

مدیرعامل واگن پارس در ادامه بیان کرد: ‌قرارداد تولید این لکوموتیو سال گذشته بین واگن‌پارس و البرز نیرو در نمایشگاه بین المللی در تهران به امضاء رسید و نیاز بود تا راه آهن کمک کند و سه دستگاه شاسی را تحویل واگن پارس دهد که با مهندسی معکوس و قراردادی که با شرکت کره جنوبی داشتیم این قرارداد منعقد شد و امروز اولین دستگاه از این لکوموتیو تحویل شرکت البرز نیرو شد.

دو دستگاه لکوموتیو دیگر در مرحله تولید است و امید داریم که با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده است تا پایان سال حداقل سه دستگاه لکوموتیو دیگر را به شرکت بهره‌بردار تحویل دهیم.

پس از گذشت ۳ سال با حمایت‌های راه‌آهن امروز قرارداد تولید ۲۵ دستگاه واگن مسافری را منعقد کردیم و وعده داده شد از محل تبصره ۱۸ تسهیلات مورد نیاز برای این واگن‌ها تأمین شود.

به موازات ساخت این لکوموتیوها همکاری مشترکی با سرمایه گذاری شرکت مپنا تخواهیم داشت و بحث تولید لکوموتیو را در واگن پارس به صورت جدی از امروز دنبال خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

جلسه کارگروه مالکان واگن‌ های مخزن‌ دار برگزار شد + جزئیات

سید مرتضی راشدی دبیر کارگروه مالکان واگن‌ های مخزن‌دار از برگزاری جلسه این کارگروه در تاریخ دوازدهم آبان‌ ماه خبر Read more

دکتر محسن پورسیدآقایی به سمت «مشاور عالی مدیرعامل مپنا» و «رئیس هیئت‌مدیره هلدینگ صنایع حمل‌ونقل مپنا» منصوب شد.

دکتر محسن پورسیدآقایی، استاد دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران، با حکم جدید به عنوان مشاور عالی مدیرعامل Read more

جلسه هم‌ اندیشی انجمن شرکت‌ های حمل‌ونقل ریلی و معاونت بهره‌ برداری راه‌آهن برگزار شد

در نخستین جلسه‌ی هم‌اندیشی انجمن شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی و معاونت بهره‌برداری شرکت راه‌آهن که با حضور سیدعلیرضا سیدوکیلی دبیر انجمن، Read more