انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

ساخت راه‌آهن آستارا- آستارا در آینده نزدیک به پایان می‌رسد

خانه » اخبار سایت » اخبار ریلی » ساخت راه‌آهن آستارا- آستارا در آینده نزدیک به پایان می‌رسد

سعید محمد زاده مدیرعامل شرکت راه آهن روز گذشته در دیدار رئیس شرکت راه‌آهن جمهوری آذربایجان با اشاره به روند اتصال خطوط ریلی دو کشور گفت: ساخت خط ریلی مسیر آستارا ( ایران ) – آستارا ( جمهوری آذربایجان ) در آینده نزدیک به پایان می رسد و در حال حاضر کارهای ساخت و ساز از جمله پایانه راه آهن و ترمینال باری در آستارای کشورمان با سرعت ادامه دارد .

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، روز گذشته سعید محمدزاده معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه‌آهن و جاوید قربان اف رئیس شرکت راه آهن جمهوری آذربایجان در باکو با یکدیگر دیدار کردند و در این دیدار ساخت خط ریلی مسیر آستارا ( ایران ) – آستارا ( جمهوری آذربایجان ) ، روند تکمیل دالان حمل و نقل شمال – جنوب مورد بررسی قرار گرفت .

جاوید قربان اف با اشاره به تقویت روابط جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران بر اثر اراده روسای جمهوری دو کشور ، در باره کارهای انجام گرفته در قالب تکمیل دالان حمل و نقل شمال – جنوب در خاک این کشور گزارشی را به همتای ایرانی ارایه کرد .

وی راه اندازی قطار مسافربری نخجوان – مشهد را برای توسعه ارتباط ریلی میان دو کشور همسایه مهم ارزیابی کرد.

سعید محمد زاده نیز تکمیل ساخت خط ریلی 8.3 کیلومتری از پایانه آستارای جمهوری آذربایجان تا مرز جمهوری اسلامی ایران را برای اتصال خطوط ریلی دو کشور مهم دانست.

به گفته این مسئول، ساخت خط ریلی مسیر آستارا ( ایران ) – آستارا ( جمهوری آذربایجان ) در آینده نزدیک به پایان می رسد و در حال حاضر کارهای ساخت و ساز از جمله پایانه راه آهن و ترمینال باری در آستارای کشورمان با سرعت ادامه دارد .

ایران در این گزارش میافزاید، سعید محمدزاده معاون وزیر راه و شهرسازی مدیرعامل راه اهن جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه روز دوشنبه برای دیدار سه روزه وارد جمهوری آذربایجان شده است .

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

هوشمندسازی عملیات بهره برداری نیازمند تصمیم مشترک بخش خصوصی و راه آهن است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی عملیات بهره‌برداری، اظهار کرد: بخش خصوصی و Read more

ریل بدون نقشه راه خصوصی‌سازی/ بازار فعلی رقابت‌پذیر نیست.

پنل تخصصی «توسعه بازار و رشد اقتصاد حمل‌ونقل ریلی بار و مسافر» در حاشیه نهمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی حمل‌ونقل، Read more

افزایش انگیزه سرمایه‌ گذاری در واگن های مخزن دار با اصلاح تعرفه ها/ در حق مخزن دارها و راه آهن ظلم می شد.

جبارعلی ذاکری، مدیرعامل راه‌آهن، در پاسخ به پرسش خبرنگار تین‌نیوز درباره وضعیت سرمایه‌گذاری در حوزه واگن‌های مخزن‌دار، با اشاره به Read more