انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد: رایزنی با شرکت راه‌آهن برای رفع مخاطرات فرونشست زمین در خط آهن تهران- مشهد در ایستگاه ابردژ

خانه » سایر نشریات » سامانه 2430 » عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد: رایزنی با شرکت راه‌آهن برای رفع مخاطرات فرونشست زمین در خط آهن تهران- مشهد در ایستگاه ابردژ

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلام آغاز مطالعه رفع خطر سیلاب در سه فرودگاه ایلام، گرگان و خرم‌آباد از رایزنی با شرکت راه‌آهن برای رفع مخاطرات فرونشست زمین در خط آهن تهران- مشهد در ایستگاه ابردژ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی بیت‌اللهی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از آغاز مطالعات خطر سیلاب در سه فرودگاه گرگان، ایلام و خرم آباد خبر داد و گفت: در سیل فروردین ۹۸ سه فرودگاه و محوطه فرودگاهی ایلام، گرگان و خرم آباد آسیب جدی دیدند. به همین دلیل این سه فرودگاه از نظر انجام مطالعات خطر سیل در اولویت قرار گرفتند.

بیت‌اللهی ادامه داد: هدف از انجام این مطالعات این است تا مسیرهایی که امکان ورود سیلاب به داخل سایت فرودگاهی را دارند، شناسایی شوند و میزان خطر و زون های خطر و راهکارهای کاهش مخاطرات سیل در محوطه های فرودگاهی در بررسی‌ها و مطالعات ارایه شود.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: در تمامی مطالعات و راهکارهای ارایه شده تلاش می شود تا از ورود سیل به محدوده سایت فرودگاه جلوگیری بعمل آید.

وی تصریح کرد: مطالعات سیل برای سه فرودگاه ایلام، خرم‌آباد و گرگان آغاز شده است. اما در سه ماه گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که در رفت و آمد و انجام مطالعات میدانی به دلیل جلوگیری از گسترش شیوع کرونا به وجود آمد، مطالعات به تعویق افتاد که امید است با برطرف شدن مشکلات ناشی از این بیماری، بتوانیم ادامه فعالیت در این خصوص را از سر بگیریم.

بیت‌اللهی همچنین از رایزنی با شرکت راه‌آهن جمهوری اسلای ایران برای انجام مطالعات و اقدامات مهندسی در خصوص فرونشست زمین در راه آهن تهران- مشهد در حوالی ایستگاه ابردژ خبر داد و گفت: پیگیری ها برای آغاز مطالعات در این مسیر با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام شد که متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد و عملا ادامه کار با مشکل مواجه شد.

وی ادامه داد: فرونشست زمین در این مسیر ریلی منجر به ایجاد شکاف های خطرناک و بزرگ در سطح زمین شده است و احتمال خطر را در این منطقه به بالاترین سطح رسانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

تداوم حمل کالاهای اساسی با ناوگان شرکت سینا ریل پارس
تداوم حمل کالاهای اساسی با ناوگان شرکت سینا ریل پارس

در ادامه ایفای نقش مؤثر ناوگان صنعت ریلی و سینا ریل پارس در زنجیره تأمین کشور، عملیات تخلیه واگن‌های حامل Read more

رشد ۵۱ درصدی درآمدهای عملیاتی «راه‌ آهن حمل‌ونقل» همزمان با ارتقای بهره‌ وری ناوگان

مدیران شرکت راه آهن حمل ونقل با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای خود در مسیر هوشمندسازی و توسعه کریدورهای بین المللی، از Read more

آموزش؛ از ردیف هزینه تا مزیت راهبردی شرکت‌های ریلی

در صنعت حمل‌ونقل ریلی، بخش مهمی از تصمیم‌های مدیریتی حول ناوگان، زیرساخت، تأمین مالی، بهره‌وری و توسعه بازار شکل می‌گیرد؛ Read more