انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

پیام رئیس انجمن صنفی شرکت های ریلی به مناسبت 26 آذر، روز ملی حمل ونقل

خانه » اخبار سایت » پیام رئیس انجمن صنفی شرکت های ریلی به مناسبت 26 آذر، روز ملی حمل ونقل

بنام خدا

با بهانه روز حمل و نقل به همه مدیران و دست اندر کاران عرصه حمل و نقل خدا قوت و آرزوی سلامتی و پایمردی را از خداوند متعال برای همگان خواستارم.

ظرفیت های حمل و نقل بعنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشورها و همچنین هر شهر است.در کشورمان ایران همه شقوق حمل و نقل در توزیع اقلام مورد نیاز مردم و صنایع مختلف نقش خون رسانی دارد .

انتظار میرود زمینه های انگیزش سرمایه گذاری و توسعه زیر ساخت ها با همکاری و مشارکت بخش خصوصی بیش از پیش فراهم گردد تا سرعت ایجاد ظرفیتها شتاب گیرد .

البته جایگاه حمل و نقل ریلی بجهت جایگاه موثر و خطیری که با مزایای خود برای رفع نیازهای کشور مخصوصا در بحران ها در نقل و انتقال کالا و مواد دارد لزوم توجه ویژه دولت و سیاست گذران را بیشتر میکند . با امید به روزهایی که شبکه حمل و نقل ریلی با بهره وری در استفاده از منابع در اختیار در تولید ارزش و تولید ناخالص ملی به شعار حمل و نقل سبز شناخته تر شود .

محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

اتصال و یکپارچه‌سازی راه‌آهن با تکیه بر نرم‌افزار و هوش مصنوعی

افزایش تقاضای جهانی، فرسودگی شبکه‌ها و وقوع رویدادهای شدید جوی، عملیات ریلی را پیچیده‌تر از گذشته کرده است؛ این در Read more

Hitachi Rail میزبان شرکای پروژه «S5LECT» در ولِزی؛ آزمایش ارتباطات ترکیبی ۵G و ماهواره‌ای برای شبکه‌های ریلی آینده FRMCS

شرکت Hitachi Rail در ۷ اکتبر میزبان شرکای خود در پروژه اروپایی S5LECT در سایت ولِزی (Vélizy) بود؛ جایی که Read more

آلستوم فاز نخست سامانه مدیریت ترافیک کیوی‌ریل(KiwiRail) را تحویل داد؛ پوشش ۱۲۰۰ کیلومتر خط ریلی و نزدیک به ۹۰ ایستگاه میان همیلتون و ولینگتون

استقرار سامانه «اونویا ویژن» (Onvia Vision)، طرح آزمایشی مه ۲۰۲۵ در خط «وای‌راراپا» را به یکی از پرترددترین کریدورهای مسافری Read more