انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

روز سه شنبه ساعت ۱۹ یک دستگاه خودرو در گذرگاه غیر مجاز، با قطار مسافری اهواز- تهران برخورد کرد.

خانه » اخبار سایت » روز سه شنبه ساعت ۱۹ یک دستگاه خودرو در گذرگاه غیر مجاز، با قطار مسافری اهواز- تهران برخورد کرد.

به گزارش روابط عمومی انجمن به نقل از روابط‌عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ساعت ۱۹ روز سه‌شنبه، سوم تیرماه یک دستگاه خودروی پژو در بلاک بامدژ- آهودشت در گذرگاه غیرمجاز، با قطار مسافری اهواز- تهران برخورد کرد که متاسفانه منجر به فوت سرنشینان خودرو شد.
تا دقایقی بعد با رفع مشکل، قطار به سیر خود ادامه داد.

گفتنی است برخی مواقع به دلیل ورود اشخاص و خودرو به حریم راه آهن و عبور از گذرگاه های غیرمجاز، حوادث ناگواری در شبکه ریلی کشور رخ می دهد.

روابط عمومی شرکت رآه اهن از هموطنان عزیز تقاضا می کند در صورت ضرورت عبور از خطوط ریلی، از گذرگاه های مجاز راه آهن عبور کنند تا پس از این شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

انتصاب رئیس جدید کارگروه لجستیک انجمن صنفی شرکت های ریلی

سبحان نظری، رئیس  هئیت مدیره انجمن صنفی شرکت‌ های حمل‌ ونقل ریلی طی حکمی دکتر ایوب خزائی را به سمت Read more

تحول آموزشی در صنعت حمل و نقل ریلی از دوره‌محور تا مهارت‌محور

کارگروه آموزش انجمن صنفی شرکت‌ های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته مأموریت دارد تا آموزش را از شکل Read more

بیانیه تشکل های ریلی درباره اتفاقات اخیر/ ضمن همدلی با اصل اعتراض به شرایط اقتصادی با عزمی راسخ‌تر و بدون وقفه به مردم خدمت رسانی می کنیم.

چهار تشکل صنفی بخش خصوصی ریلی شامل؛ انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته، انجمن صنایع Read more