انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

سخنگوی گمرک گفت: از ابتدای سال جاری تا نهم خرداد ماه، تجارت کشورمان با ترکیه از طریق ریل به ۶هزار و ۳۰۰ واگن، کالای تجاری رسیده است.

خانه » اخبار سایت » سخنگوی گمرک گفت: از ابتدای سال جاری تا نهم خرداد ماه، تجارت کشورمان با ترکیه از طریق ریل به ۶هزار و ۳۰۰ واگن، کالای تجاری رسیده است.

به گزارش روابط عمومی انجمن به نقل از مهر، سید روح اله لطیفی، گفت: از ابتدای سال جاری تا نهم خرداد ماه، تجارت کشورمان با ترکیه از طریق ریل به ۶ هزار و ۳۰۰ واگن، کالای تجاری رسید که سهم صادرات کالای ایرانی به ترکیه ۳۰۷۲ واگن و سهم کالای وارداتی نیز ۳۲۲۸ واگن کالا بوده است.

لطیفی اظهار داشت: از سوم اسفند ۹۸ تا کنون، مرز زمینی بازرگان از سوی ترکیه به روی کامیون‌های ایرانی بسته است و در این مدت ۶ هزار و ۶۹۲ تن کالا از طریق کامیون‌های ترانزیتی سایر کشورها به ترکیه از مسیر زمینی صادر شده است.

وی افزود: در حال حاضر تنها مسیر تبادل کالا بین دو کشور مسیر ریلی و از گمرک رازی است و امیدواریم پس از گفتگوی تلفنی رؤسای جمهور دو کشور تا روزهای آینده شاهد بازگشایی مرزهای هوایی و زمینی دو کشور باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

انتصاب رئیس جدید کارگروه لجستیک انجمن صنفی شرکت های ریلی

سبحان نظری، رئیس  هئیت مدیره انجمن صنفی شرکت‌ های حمل‌ ونقل ریلی طی حکمی دکتر ایوب خزائی را به سمت Read more

تحول آموزشی در صنعت حمل و نقل ریلی از دوره‌محور تا مهارت‌محور

کارگروه آموزش انجمن صنفی شرکت‌ های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته مأموریت دارد تا آموزش را از شکل Read more

بیانیه تشکل های ریلی درباره اتفاقات اخیر/ ضمن همدلی با اصل اعتراض به شرایط اقتصادی با عزمی راسخ‌تر و بدون وقفه به مردم خدمت رسانی می کنیم.

چهار تشکل صنفی بخش خصوصی ریلی شامل؛ انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته، انجمن صنایع Read more