انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد: رایزنی با شرکت راه‌آهن برای رفع مخاطرات فرونشست زمین در خط آهن تهران- مشهد در ایستگاه ابردژ

خانه » سایر نشریات » سامانه 2430 » عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد: رایزنی با شرکت راه‌آهن برای رفع مخاطرات فرونشست زمین در خط آهن تهران- مشهد در ایستگاه ابردژ

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلام آغاز مطالعه رفع خطر سیلاب در سه فرودگاه ایلام، گرگان و خرم‌آباد از رایزنی با شرکت راه‌آهن برای رفع مخاطرات فرونشست زمین در خط آهن تهران- مشهد در ایستگاه ابردژ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی بیت‌اللهی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از آغاز مطالعات خطر سیلاب در سه فرودگاه گرگان، ایلام و خرم آباد خبر داد و گفت: در سیل فروردین ۹۸ سه فرودگاه و محوطه فرودگاهی ایلام، گرگان و خرم آباد آسیب جدی دیدند. به همین دلیل این سه فرودگاه از نظر انجام مطالعات خطر سیل در اولویت قرار گرفتند.

بیت‌اللهی ادامه داد: هدف از انجام این مطالعات این است تا مسیرهایی که امکان ورود سیلاب به داخل سایت فرودگاهی را دارند، شناسایی شوند و میزان خطر و زون های خطر و راهکارهای کاهش مخاطرات سیل در محوطه های فرودگاهی در بررسی‌ها و مطالعات ارایه شود.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: در تمامی مطالعات و راهکارهای ارایه شده تلاش می شود تا از ورود سیل به محدوده سایت فرودگاه جلوگیری بعمل آید.

وی تصریح کرد: مطالعات سیل برای سه فرودگاه ایلام، خرم‌آباد و گرگان آغاز شده است. اما در سه ماه گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که در رفت و آمد و انجام مطالعات میدانی به دلیل جلوگیری از گسترش شیوع کرونا به وجود آمد، مطالعات به تعویق افتاد که امید است با برطرف شدن مشکلات ناشی از این بیماری، بتوانیم ادامه فعالیت در این خصوص را از سر بگیریم.

بیت‌اللهی همچنین از رایزنی با شرکت راه‌آهن جمهوری اسلای ایران برای انجام مطالعات و اقدامات مهندسی در خصوص فرونشست زمین در راه آهن تهران- مشهد در حوالی ایستگاه ابردژ خبر داد و گفت: پیگیری ها برای آغاز مطالعات در این مسیر با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام شد که متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد و عملا ادامه کار با مشکل مواجه شد.

وی ادامه داد: فرونشست زمین در این مسیر ریلی منجر به ایجاد شکاف های خطرناک و بزرگ در سطح زمین شده است و احتمال خطر را در این منطقه به بالاترین سطح رسانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

آگهی واگذاری سهام شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی نورالرضا اصفهان و مهتاب سیر جم

به اطلاع می‌رساند شرکت توسعه ترابر ایرانیان در نظر دارد سهام شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی نورالرضا اصفهان (سهامی عام) و مهتاب Read more

محمد متقی‌پور به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت راه‌آهن کشش منصوب شد.

محمد متقی‌پور به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت راه‌آهن کشش منصوب شد. به گزارش تین نیوز، دکتر سبحان نظری، مدیرعامل Read more

دکتر حسن صدیقی به‌عنوان مدیر عامل شرکت “راه‌آهن حمل‌ونقل” منصوب گردید.

حسن صدیقی مدیرعامل یکی از بزرگترین شرکت‌های حمل‌ونقل کشور شد 🔻دکتر سبحان نظری، مدیرعامل موسسه صندوق پس‌‌انداز کارکنان راه‌آهن‌، طی Read more