انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

افزایش ۴۰ درصدی ظرفیت خطوط ریلی در این دولت

خانه » اخبار سایت » افزایش ۴۰ درصدی ظرفیت خطوط ریلی در این دولت

به گزارش خبرنگار دوماهنامه ندای حمل و نقل ریلی محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم امروز افتتاح نمایشگاه دائمی جهاد خودکفایی صنعت ریلی بیان کرد: اقدامات مهمی در خصوص تولیدات داخلی شکل گرفته است.

همه صنعتگران و شرکت‌های ریلی از سال گذشته به استفاده از ظرفیت داخل سوق یافته‌اند و در همین روزها و ماه‌های کرونایی ما در راه‌آهن هر ماه مراسم الحاق به ناوگان داریم.

رقابت در خصوص استفاده از تولیدات داخلی
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این نکته که بیش از هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع واگن و لوکوموتیو ساخت داخل بازسازی شده و وارد ناوگان شده است ادامه داد: در سال ۹۸ تولید ریل داخلی محقق شد و امروز دیالوگ در خصوص رقابت بین شرکت راه‌آهن، شرکت ساخت و ذوب‌آهن فشار برای تحویل بیشتر ریل است.

استفاده از طرفیت داخل
محمد اسلامی با تاکید بر این نکته که ما در پروژه‌های ریلی از ریل داخلی استفاده می‌کنیم بیان کرد: شرایط اقتصادی ما و این حرکت جهشی در جنگ اقتصادی نرخ ارز ما را بر این می‌دارد که مهم‌ترین تکلیفمان به چالش کشیدن اصل تقاضا برای ارز و استفاده از ظرفیت داخل باشد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: نمایشگاهی که امروز افتتاح می‌شود سفره را برای همه کسانی که دل در گرو پیشرفت کشور دارند آماده می‌کند.

سیاست‌های کلی نظام و تاکیدات مقام معظم رهبری در باره توسعه ریلی همواره مورد پیگیری رئیس جمهور نیز هست.

اسلامی با بیان این که وعده اتصال ۵ استان به شبکه ریلی محقق شد، گفت: به زودی هم ۴ استان اردبیل، کردستان، چهار محال و بختیاری و بخشی از خراسان شمالی از اتصال به خط ریلی بهره‌مند می‌شوند.

اسلامی بیان کرد: تا سال آینده در مسیرهایی که مراکز تولید بار است و ریل داریم، از سهم ۱۵ درصدی برای ریل در کل کشور استفاده می‌کنیم.

افزایش ۴۰ درصدی ظرفیت خطوط ریلی
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در این دولت ظرفیت خطوط ریلی ۴۰ درصد افزایش یافت گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ ظرفیت خطوط ریلی ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: سهم حمل و نقل ریلی در جابجایی بار بنادر امام خمینی(ره) و شهید رجایی در سال ۹۹ دو برابر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

سرمایه‌گذاری در بخش ریلی جذابیتی ندارد!

رئیس انجمن شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی و خدمات وابسته ایران معتقد است حمایت‌های فقط «کاغذی» حاکمیت در ۲۵ سال گذشته و Read more

بررسی راهکارهای اصلاحی سامانه بارفرابران

جلسه طرح و توضیح راهکارهای اصلاحی سامانه بارفرابران روز چهارشنبه مورخ 27 فروردین ماه 1404 در محل دفتر انجمن برگزار Read more

نمایشگاه‌ بین‌المللی حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته

اولین دوره از نمایشگاه‌ بین‌المللی حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته در تاریخ 29 تیر الی 1 مرداد ماه 1404 در Read more