انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

معاون وزیر راه و شهرسازی از برنامه‌ریزی برای اتصال ریلی دو مرکز استان تا پایان سال جاری خبر داد

خانه » اخبار سایت » معاون وزیر راه و شهرسازی از برنامه‌ریزی برای اتصال ریلی دو مرکز استان تا پایان سال جاری خبر داد

معاون وزیر راه و شهرسازی، برقراری اتصال ریلی دو مرکز استان را از جمله برنامه‌های شرکت ساخت‌وتوسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در سال جاری برشمرد.

به گزارش خبرنگار انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی، خیراله خادمی، معاون وزیر راه‌وشهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت‌وتوسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، تکمیل مسیر ریلی چابهار به زاهدان و اتصال دو مرکز استان به شبکه ریلی را از اولویت‌های امسال این شرکت خواند.

وی افزود: با توجه به رشد مناسب اعتبارات زیرساختی در لایحه بودجه و توجه خاصی که به این بخش شده، امیدواریم بتوانیم تعهداتی را که برای سال جاری پیش‌بینی شده است، عملی کنیم؛ از جمله اینکه بتوانیم مسیرهای ریلی مختلف نظیر خط آهن چابهار – زاهدان را که یک ابر پروژه برای کشور و سایر کشورها به‌شمار می‌رود، ادامه دهیم.

او با بیان اینکه امسال، اتصال ریلی به مراکز استان‌های کردستان و چهارمحال و بختیاری را در برنامه داریم، ابراز امیدواری کرد: اتصال این مراکز به شبکه ریلی تا پایان سال ۹۹ یا ابتدای سال ۱۴۰۰ برقرار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

برگزاری دوره آموزشی «مبانی کاربردی در حمل‌ونقل ریلی بین‌المللی»

دوره آموزشی «مبانی کاربردی در حمل‌ونقل ریلی بین‌المللی» به همت کارگروه آموزش انجمن، روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در محل Read more

پیام تسلیت به دکتر ذاکری،مدیرعامل محترم راه‌آهن در پی درگذشت مادر گرامیشان.

انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌و‌نقل ریلی و خدمات وابسته در پی درگذشت مادر دکتر جبارعلی ذاکری معاون محترم وزیر راه و Read more

سومین گردهمایی افطاری فعالان صنعت ریلی برگزار می‌شود.

انجمن دانش‌آموختگان دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران با مشارکت انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی و خدمات وابسته Read more