انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

جلسه دبیر انجمن با شرکت مشاور تهیه کننده اساسنامه رگولاتوری حمل و نقل

خانه » اخبار سایت » جلسه دبیر انجمن با شرکت مشاور تهیه کننده اساسنامه رگولاتوری حمل و نقل

جلسه ای در روز یکشنبه مورخ 99/9/2 با حضور دبیر انجمن، مشاور و کارشناسان انجمن با موضوع تهیه اساسنامه رگولاتوری بخش حمل و نقل برگزار شد.

در این جلسه شرکت مشاور در خصوص فلسفه رگولاتوری بخش حمل و نقل در کشورهای مختلف، ساختارها، حوزه اختیارات، اعضای انتصابی و نحوه عملکرد این نهاد مطالبی را تشریح کرد.
اهم نکات ارائه شده در جلسه:
1) در بسیاری از کشورها در آغاز وظایف رگولاتور و نهاد آن به وجود آمده است سپس خصوصی سازی انجام شده است.
2) در بسیاری از کشورهای دنیا در ابتدای امر نهاد تنظیم مقررات در بخش ریلی به وجود آمده و پس از آن سایر مدهای حمل و نقل به آن اضافه شده است.
3) رییس رگولاتوری بخش حمل و نقل به سختی تغییر خواهد کرد تا فرد مجبور به محافظه کاری نباشد.
4) در بسیاری کشورهای دنیا صرفا رگولاتور ریلی وجود دارد.
5) بنا به درخواست هر کشور رگولاتور مرتبط با بخش حمل و نقل به یک تا سه بخش تقسیم بندی شده است که حوزه های رقابت، اقتصادی و ایمنی می باشد.
6) در تعدادی از کشورها رییس و اعضا این شورا توسط هیأت وزیران و در تعدادی دیگر از کشورها توسط پارلمان آن کشور انتخاب می گردد.

در همین راستا دبیر انجمن نظرات خود و ابهامات موجود در این اساسنامه را برای بررسی بیشتر به مشاور اعلام نمود تا پس از بررسی مجدد اساسنامه فوق جهت طرح در مراجع ذیربط تهیه گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

ترسیم نقشه سرمایه‌گذاری ریلی

صبح روز سه‌شنبه، سی‌ام اردیبهشت ۱۴۰۴، انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی و خدمات وابسته میزبان نشستی ویژه با حضور نورالله Read more

تقویت همکاری‌های راهبردی قزاقستان و امارات در حمل‌ونقل و اقتصاد

قزاقستان و امارات متحده عربی با امضای بیش از ۲۰ توافق‌نامه تجاری و اقتصادی به ارزش ۵ میلیارد دلار، همکاری‌های Read more

مراسم تودیع و معارفه دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی و خدمات وابسته

مراسم تودیع دکتر سبحان نظری، دبیر پیشین، و معارفه دکتر سید علیرضا سید وکیلی دبیر جدید انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل Read more