انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

از توليدگنندگان داخلي حمايت مي‌كنيم

خانه » اخبار سایت » اخبار ریلی » از توليدگنندگان داخلي حمايت مي‌كنيم

   شركت حمل و نقل ريلي رجا واگن دست دومي را وارد كشور نكرده بلكه در برنامه امسال خريد واگن نو و دست دوم با ترجيح واگن نو را قرار داده است كه حتماً مجوز‌هاي مربوطه را از مراجع ذي‌ربط اخذ خواهد كرد.

                روابط عمومي و امور بين‌الملل شركت رجا با اعلام اين خبر افزود: اين شركت واگن دست دومي را از خارج وارد نكرده بلكه بر اساس برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري صورت گرفته به منظور تأمين و نوسازي ناوگان خود، ۵۰۰ واگن مسافري نو و كمتر از نصف آن را واگن دست دوم خريد خواهد كرد كه براي ورود آنها قطعا مجوزهاي لازم را اخذ مي‌كند.

                اين شركت حتماً در قراردادهاي خود ظرفيت توليدكنندگان داخلي را مدنظر قرار داده و از امكانات آن شركت‌ها براي توليد استفاده خواهد كرد، كما اين كه همه اين شركت‌ها با قراردادهاي رجا تأسيس و ادامه فعاليت‌داده‌‌اند.

اما متأسفانه در سنوات اخير به علت وضعيت اقتصادي كشور و عدم سفارش جديد، اغلب اين كارخانجات دچار مشكلات جدي اقتصادي شده‌اند كه سهامداران آن شركت‌ها بايد نسبت به حل آن اقدام كنند.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

صنعت ریلی بیشترین آسیب را از فقدان تصمیم‌سازی می‌بینید/ ماده 12 در ساختار فعلی کارایی ندارد

صنعت ریلی در سال‌های اخیر، نتوانسته است اهداف تعیین‌شده در برنامه‌های کلان اقتصادی را محقق کند و سرمایه‌گذاران نیز از Read more

رونمایی از پیش نویس اصلاحیه مصوبه ماده ۱۲ با هدف حمایت از سرمایه‌ گذاری در صنعت ریلی

انجمن صنفی شرکت های ریلی با همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، در راستای تحقق شعار «سال سرمایه گذاری Read more

هشدار درباره توقف حمل سوخت به نیروگاه‌ها در نیمه دوم سال 1404

سید محمد مهدی شریفی با بیان این که در حال حاضر حق دسترسی پرداختی توسط شرکت‌های ریلی به راه‌آهن 1.36 Read more