انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته

ابلاغ نرخ تعمیرات واگن‌های باری با افزایش 72 درصدی

خانه » اخبار سایت » اخبار انجمن » ابلاغ نرخ تعمیرات واگن‌های باری با افزایش 72 درصدی

تین نیوز

پس از توافق نمایندگان انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته با انجمن صنایع ریلی ایران، نرخ خدمات تعمیرات ویژه واگن های باری برای 1403 با افزایش 72 درصدی نسبت به سال 1402 ابلاغ شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ترابران، دکتر سبحان نظری، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته در نامه ای خطاب به شرکت های باری عضو آن انجمن نرخ خدمات تعمیرات ویژه واگن های باری را در سال 1403 اعلام کرد. به این صورت، گفته شده است که بر اساس کارشناسی های انجام شده و مذاکرات نمایندگان انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته با انجمن صنایع ریلی ایران توافق شده است که نرخ خدمات تعمیرات ویژه واگن های باری سال 1403 نسبت به سال 1402 به میزان 72 درصد افزایش یابد.

در صورت جلسه تعیین نرخ خدمات تعمیرات واگن های باری ذکر شده است که باتوجه به افزایش 38 درصدی حقوق و دستمزد، افزایش 198 درصدی هزینه اجاره بهای خطوط تعمیراتی ویژه و همچنین افزایش 40 درصدی هزینه نت ماشین آلات و مواد و مصالح مصرفی و انرژی در سال 1403 و همچنین مطابق بررسی های کارشناسی به عمل آمده در جلسات مشترک نمایندگان انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته و انجم صنایع ریلی ایران، نرخ فهرست بهای تعمیرات ویژه در سال 1403 نسبت به سال 1403 به میزان 72 درصد افزایش محاسبه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

ساختار فعلی وزارت راه برای تنظیم‌گری ریلی آماده نیست

محسن پورسیدآقایی در گفت‌وگوی اختصاصی با تین‌نیوز، ضمن دفاع از مصوبه دولت، بر ضرورت ایجاد ساختاری مستقل برای حکمرانی و Read more

حمایت از واگن حمل بنزین ایرانی وظیفه ملی است

رئیس کارگروه مالکان واگن های مخزن دار در این گفت وگو از مسیر پرریسک طراحی و ساخت نخستین واگن تخصصی Read more

خصوصی سازی تعمیرات جاری واگن ‌های باری جلوه ای از توانمندی بخش خصوصی است

خصوصی‌سازی تعمیرات جاری واگن‌های باری جلوه‌ای از توانمندی بخش خصوصی است دکتر سیدعلیرضا سیدوکیلی، دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی، Read more