امضاء تفاهم‌ نامه همکاری انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و انجمن نگهداری و تعمیرات ایران

بازگشت به نوشته‌ها

امضاء تفاهم‌ نامه همکاری انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و انجمن نگهداری و تعمیرات ایران

به منظور توسعه و ایجاد همکاری علمی ، آموزشی ، پژوهشی و با در نظر گرفتن پتانسیل و امکانات دو انجمن و لزوم ایجاد هماهنگی و همکاری بین مراکز ذیربط، تبادل تجارب و اطلاعات و بهره برداری از توانمندی های علمی و تخصصی طرفین, تفاهم نامه همکاری فی مابین انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته و انجمن نگهداری و تعمیرات ایران با حضور رؤسا و اعضاء هیئت مدیره دو انجمن به مدت سه سال امضاء گردید.

انجمن 22

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی شرکت­های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته، در ابتدای این جلسه مجید بابائی دبیر انجمن در خصوص این تفاهم نامه گفت: به روز شدن و استفاده از آخرین دستاوردها, مدل­ها و تکنیک­های نگهداری و تعمیرات دارایی­ های فیزیکی، بکارگیری سیستم های مکانیزه حوزه “نت” و آموزش نیروی انسانی فعال در امر نگهداری و تعمیرات ناوگان ریلی کشور از اهم اهداف این تفاهم نامه می باشد. ایشان در ادامه اظهار داشتند: به نظر میرسد که در بخش ریلی شدیدا نیازمند این هستیم که این موضوعات را مطابق با استانداردهای روز دنیا پیش ببریم چرا که حدوداً بالغ بر 35 درصد از هزینه­ تمام شده شرکت های حمل و نقل ریلی به حوزه نگهداری و تعمیرات ناوگان مرتبط است و کاهش این بخش از هزینه­ ها تأثیر قابل توجهی در کاهش قیمت تمام شده واحد حمل و افزایش توان رقابتی بخش ریلی دارد. از طرفی موضوع ایمنی سیر قطارها در شبکه ریلی کشور بسیار حائز اهمیت بوده و نقش سیستم های پیشرو در امر نگهداری و تعمیرات ناوگان ریلی بسیار حیاتی می باشد و در نتیجه همه تلاش داریم به موضوع نگهداری و تعمیرات به شکلی سیستماتیک و علمی توجه گردد و لذا امید داریم با بهره گیری از ظرفیت های دو انجمن در قالب این تفاهم نامه تلاش خود را برای بهبود روش ها و عملیات نت ناوگان ریلی دو چندان نمائیم.

در ادامه آقای محمد رجبی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی در این خصوص گفت: الحمدا… در این زمینه بخش دانشگاهی بهتر از قبل عمل کرده و ایجاد تشکل­ خاصی برای بخش مهم نگهداری و تعمیرات ضرورت داشته است.

وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه دو طرف در زمینه اجرای طرح‌های آموزشی، پژوهشی و کاربردی و پیاده‌سازی زیرساخت‌های لازم در زمینه‌های سیستم های نگهداری و تعمیرات، تکنولوژی‌های نوین تعمیرات و نگهداری و حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این عرصه مهم همکاری خواهیم کرد.

وی ادامه داد: تالیف و ترجمه مراجع معتبر، متون و کتب علمی، راه‌اندازی فصلنامه مشترک تخصصی در حوزه نگهداری و تعمیرات بخش ریلی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی خاص نرم افزاری و سخت­افزاری، برگزاری کنفرانس­ها، نشستهای علمی و کارگاه های آموزشی و ارایه مشاوره از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه مشترک می باشد.

در ادامه دکتر علیرضا معینی رئیس هیئت مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته به منظور شکل گیری این تفاهم نامه در خصوص اهداف و برنامه های انجمن نگهداری و تعمیرات ایران گفت: انجمن نگهداری و تعمیرات ایران، انجمنی علمی است که تحت پوشش وزارت علوم, تحقیقات و فناوری است که با برگزاری آموزشهای مفید و کاربردی در پی ارتقاء بهره وری صنعت کشور هستیم. این انجمن کاملا غیر انتفاعی است و تمامی اساتید و همکاران به علت اهمیت بالای حوزه نگهداری و تعمیرات این رسالت را پذیرفته اند و اقدامات بسیار خوبی از جمله برگزاری کنفرانس های سالانه, برگزاری کنفرانس تعالی نت و برگزاری جایزه ملی نگهداری و تعمیرات انجام گرفته است. در بخش ریلی هم بحث کیفیت خدمات و ایمنی مستقیما به نگهداری و تعمیرات بر میگردد. در این زمینه نیروهای خوبی پرورش پیدا کردند که باید قدر این نیروها را بدانیم و فقط به این نیروها بسنده نکنیم و با آموزش نیروهای جدید دامنه این نیروها را بسط و گسترش دهیم. امیدواریم که ما هم به سهم خودمان تأثیر خوبی در این زمینه داشته باشیم و روز به روز شاهد شکوفایی بیشتر صنعت ریلی که نیاز مبرم کشور است، باشیم.

انجمن

 اهم موضوعات همکاری این تفاهم­نامه:

بند 1 – حمایت و اجرای طرح­های آموزشی مشترک

بند 2 –  بهره­مند شدن طرفین از توانمندی­های آموزشی و علمی

بند 3 – توسعه همکاری­های مشترک ملی و بین­المللی

بند 4 – شناسایی منابع (دولتی و غیردولتی)، طراحی و اجرای راهکارهای مناسب در راستای جذب آن‌ها

بند 5 – همکاری در برگزاری مشترک همایش­ها و کارگاه­های آموزشی

بند 6 – همکاری در زمینه فناوری اطلاعات

بند 7 – همکاری در خصوص تألیف و انتشار کتب و نشریات علمی – پژوهشی

بند 8 – همکاری در راستای توانمندسازی و ایجاد بستر مناسب پژوهشی در پایگاه­های تحقیقاتی و مراکز توسعه و تحقیق

بند 9 – همکاری بین کمیته­های دانشجویی طرفین در راستای تسهیل اجرای طرح­های تحقیقاتی دانشجویان

بند 10- طراحی و اجرای راهکارهای مناسب جهت عضوگیری مشترک به‌صورت حقیقی، حقوقی و دانشجویی

 لینک کوتاه: https://rtcguild.ir/news000999 /

اشتراک این پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به نوشته‌ها